Skambučių tvarkaraštis

Pamoka

Pamokos pradžia Pamokos pabaiga Pertrauka Pastabos

1 pamoka

8.00 8.45 8.45 – 8.55

10 min.

2 pamoka

8.55 9.40 9.40 – 9.55

15 min.

3 pamoka

9.55 10.40 10.40 – 11.00

20 min.

4 pamoka

11.00 11.45 11.45 – 12.05

20 min

5 pamoka

12.05 12.50 12.50 – 13.10

20 min

6 pamoka

13.10 13.55 13.55 – 14.10

15 min.

7 pamoka

14.10 14.55 14.55 – 15.05

10 min.

8 pamoka

15.05 15.50 15.50 – 15.55

5 min.

9 pamoka 15.55 16.40

Posted in: Be kategorijos